Carnaval 2017

Carnaval 2017 toch een groot succes!

Carnaval 2017, het jaar dat we eigenlijk niet zouden bouwen omdat er geen bouwschuur gevonden kon worden. Onze nishut moest helaas afgebroken worden, waarop wij hebben geprobeerd om via Facebook mensen te bereiken die ons een bouwplaats ter beschikking stelde.  Helaas, dit leverde niks op. Tot een weekje voor kerst waarin Maarten van der Ven een gedeelte van zijn schuur beschikbaar stelde! (BEDANKT!)

Daar gingen we, een week voor kerst begonnen we langzaam met het laswerk en er werd weer flink gebrainstormd over het thema van dit jaar. Onderwaterwereld zou het dit jaar worden, want elke carnaval verzuipen we toch wel. Met een kleine 9 a 10 weekjes tot de carnaval hadden we gezamenlijk besloten dit jaar klein te bouwen. Echter na de eerste week werd het woord ”klein” omgetoverd tot een slagzin: ”niet kleiner, maar korter”. De carnaval werd nipt gehaald en de laatste dagen is er zoals elk jaar weer tot in de late uurtjes doorgebouwd.

Belangstelling van de prinsen uit Haren, Herpen en Oijen was er dit jaar ook weer, bedankt voor de bezoekjes! Wij waarderen dit zeker!

Ondanks de slechte weersvoorspellingen en een kleinere, uuh kortere, wagen was de carnaval dit jaar weer  een groot succes! Het bleef lekker droog en we hebben ons weer goed vermaakt!

Klik hier voor de foto’s.

Haren

Categorie grote wagens binnendorps : 1e Plaats!

Herpen

Categorie grote wagens : 5e Plaats!

Oijen

Categorie grote wagens buitendorps : 2e Plaats!

Publiek, Sponsoren, Alle helpende handjes, Familie van de Ven, Familie van Erp bedankt! 

Aftermovie carnaval 2017 zal binnenkort online komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *